Retraite Mindful Leiderschap

Boskapel_WoodbrookeHotel_zomer
In 2012 kreeg deze retraite van de twaalf deelnemers een gemiddelde waardering van 9,3! En ook van 2014 t/m 2018 hadden we zéér tevreden deelnemers. De retraite vindt plaats op een unieke locatie midden in de natuur: De Boskapel van het Woodbrooke hotel in Barchem. Voor registratie en uitgebreide beschrijving van het programma kunt u contact met mij opnemen.
============================================
Hieronder enkele reacties van deelnemers die deelnamen aan de retraite.
* “Binnen vier dagen had ik weer verbinding met mijn professionele doelen” Karin van Eijk Loopbaancoach www.intaktcoaching.nl Vertragen, verstillen en ontmoeten. Niet wat we doen in onze dagelijkse praktijk. Wel wensen we het resultaat. Binnen vier dagen had ik weer verbinding met mijn professionele doelen. De retraite mindful leiderschap is het instrument om te verbinden met wat je echt wilt en er actie op te zetten.
* “In mijn leven ‘na de retraite’ reageer ik rustiger en effectiever op wat er op mijn pad komt” Leonie Door de retraite Mindful Leiderschap ben ik me bewuster geworden van mijn dagelijkse stroom van gedachten, aannames en (voor)oordelen, en hoe die me in de weg kunnen zitten. In mijn leven ‘na de retraite’ reageer ik rustiger en effectiever op wat er op mijn pad komt. Ook heb ik meer ‘echt’ contact met de mensen om me heen. Ik raad deze retraite oprecht aan, aan iedereen die openstaat voor zelfreflectie en zich kwetsbaar durft op te stellen.
* “De kracht van de retraite schuilt dan ook in de combinatie van meditatie en gesprekken.” Ronald de Jong Provincie Limburg De retraite mindfulness leiderschap was een bijzondere en nuttige ervaring. De meditatietechniek maakt ruim baan voor reflectie op je eigen gevoelens en gedrag bij situaties in werk en privéleven. De kracht van de retraite schuilt dan ook in de combinatie van meditatie en gesprekken. In mijn werk komen geregeld hectische perioden voor waarin ik te maken heb met tegengestelde belangen. Juist op die momenten is het prettig om mezelf te kunnen blijven. Ik weet dat ik geïrriteerd kan raken van een (in mijn ogen) onredelijke opstelling van een gesprekspartner. Maar irritatie werkt niet. De lessons learned in vier dagen retraite werken wel. Met name in onderhandelingssituaties is het goed om niet te oordelen, geduld en mildheid te betrachten, te luisteren en door te vragen naar wat mensen beweegt. Het is de verdienste van Esther Blenk en Paul van Toledo dat deze lessen zo goed beklijven.
* “Deze retraite is een van de mooiste kado’s die ik mijzelf ooit heb gegeven!” Mona Oosterwijk Coach www.mocoaching.nl
* “Een verrijkende ervaring!” Marien Colijn Ym Interim, Advies & Coaching Vier bijzonder waardevolle dagen met heldere inzichten vanuit rust en stilte!
* “Als je openstaat voor een reis door jezelf, geeft deze retraite je heel veel inzicht.”

Background pattern
Colors
Layout style