Referenties

De afgelopen jaren heb ik voor de volgende bedrijven / organisaties opdrachten uitgevoerd:

ahold_logo                                MI partners)logo                     HHS Den Haag_logo politie amsterdam amstelland_logo                HVO_logo          KPN_logo Nyenrode_logo            HenL_logo                                   Bright now festival_logo        Hutac_logo           etos_logo newlogo SuperBuddylogo Europees platfrom       logo Avantium

Hieronder enkele persoonlijke referenties.
Koos van Dijk

Koos van Dijk | KIM-NL (Kommunicatie, Interactie & Management voor niet leidinggevenden) 2014

Ik merk dat mijn houding echt anders is. Ik probeer meer rust in m’n werk te brengen, door meer procedure voorstellen te doen en door time-management skills in te zetten, waardoor ik ook meer tijd heb voor visie-ontwikkeling. Echt twee dingen, die ik naast enthousiasme en inhoud aan mijn repertoire wilde toe te voegen. Die inzichten heb ik opgedaan tijdens de KIM-NL. En dat kwam naast de groep door de manier waarop Paul heeft gezorgd voor een veilig leerklimaat en het stimuleren van leerproces. Ook in mijn communicatie ben ik echt wel vooruit gegaan. Ik durf te benoemen waar mensen in mijn ogen goed in zijn en op welke punten ze beter een team kunnen vormen met iemand anders met andere skills om dingen echt verder te brengen. Ook ben ik daarin kritischer op mijzelf geworden. Ik heb met een aantal mensen gesproken over mijn drijfveer: ieder mens is van waarde. En hij voelt goed..
Kristof van Oorsouw

Kristof van Oorsouw | mindfulness & compassie voor trainers, december 2012

Paul heeft mij geïnspireerd om vanuit kwetsbaarheid en met een open hart in contact te staan met mijn omgeving. Ik denk nog vaak terug aan onze mooie momenten samen.Veel openheid, zachtheid, kwetsbaarheid, en rust. Elke ochtend zit ik nog op mijn matje en laat ik het moment toe in mijn hoofd en lijf, totdat het klaar is voor de dag met een lach De tekst (in de ‘special’ op deze website) omschrijft precies zoals ik de mindfulness en compassie training zelf heb ervaren. Vanuit een essentie van mindfulness, aan de slag met de mensen om je heen.
Mona Oosterwijk_def

Mona Oosterwijk | retraite mindful leiderschap, augustus 2012

Paul is zo ontzettend lekker recht voor z’n raap. En dat doet hij dan zo uitnodigend en puur; helemaal in oprecht contact met de ander. Als ik iets deel met hem voel ik dat hij echt even stilstaat bij me en luistert naar mijn verhaal. En ik voel de echtheid ervan; gewoon héél veel warmte en liefde. Tegelijkertijd weet ik ook dat hij me zal confronteren wanneer hij denkt dat het goed is voor me. En omdat hij dat dan doet met zoveel aandacht en eerlijkheid, komt het ook echt bij me binnen.  Hij luistert scherp, hij hoort ook het onuitgesprokene, hij komt terug op iets dat ik eerder heb gezegd, hij helpt me verbanden te zien of het er ‘gewoon te laten zijn’.  Eigenlijk nodigt hij me dus altijd uit om mijn meest echte ‘zelf’ te zijn. De retraite is het mooiste cadeau dat ik aan mezelf heb gegeven!
Wilma Venmans_referentie

Wilma Venmans | KIM-management training 2010 & persoonlijke coaching, 2011

Na hele fijne ervaringen in de KIM training heb ik een aantal individuele coaching sessies bij Paul gevolgd. Sessies die op een heel open creatieve manier ingevuld werden, niet vastomlijnd maar als een open ontdekkingsreis, waardoor er nieuwe bijzondere avonturen op je pad komen. Veel geleerd van Paul, het is een bijzondere coach!

Share this page:

Background pattern
Colors
Layout style