Partners

Van Harte & Lingsma

advies- en training bureau Van Harte & Lingsma

Van 2007 tot 2013 werkte ik bij dit bureau. Ik sta nog steeds in nauw contact met hen en waar nodig werken we samen. Hieronder een overzicht van hun waarden:

Liefde
Overeenkomsten bevestigen & verschillen waarderen. Wij dragen onszelf op er met elkaar iets moois van te maken.

Lef
Confrontatie aangaan & veiligheid bieden. Wij nemen risico’s om met onze relaties nieuwe wegen in te slaan.

Leiderschap
Leiderschap tonen & anderen zichzelf laten leiden. Wij bevorderen persoonlijk leiderschap.

Vakmanschap
Je kwaliteiten erkennen & je blijven ontwikkelen. Wij genieten van het voortdurend verbeteren van onze professie.

Duurzaamheid
Blijvend resultaat boeken & continue verandering teweegbrengen. Wij realiseren blijvende resultaten voor onze relaties.

spiritualspeakers_logo

Spiritual Speakers

Sedert oktober 2014 heb ik mij aangesloten bij spiritual speakers. Het is de missie van spiritual speakers een internationale digitale portal te bieden van sprekers van hoge en uitzonderlijke kwaliteit. Vernieuwers die hun visie, bewustzijn en diensten willen uitdragen in het bedrijfsleven en overheidsinstanties.

Sprekers met visie gestoeld op o.a. innovatie, duurzaamheid, internet, nieuwe economie, management, sales en marketing, natuur en ecologie, onderwijs, bewustzijnsontwikkeling, gezondheid, en spiritualiteit. De sprekers zijn te boeken voor lezingen, worskhops, meer-daagse trainingen en opleidingen en als projektleider.

De Spiritual Speakers biedt een digitale bibliotheek van nationale en internationale sprekers. Bewustzijn, innovatie, kwaliteit en kennis worden hier bij elkaar gebracht. Ze bieden het bedrijfsleven kwaliteitsprekers met een ander en nieuw perspectief op ondernemen, samenwerken en samenleving.

Centre for GL

Centre for Generative Leadership

Ivo heeft mij geleerd om als begeleider in het nu te werken, en vanuit vertrouwen te laten ontvouwen wat er toe doet op dat moment.

Lees hier het artikel ‘Ivo Callens in gesprek met Paul de Blot’ in het Business Spiritualiteit Magazine (2012).

Het Centre for Generative Leadership van Ivo Callens is een kennis- en expertisecentrum op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Dit in Utrecht gevestigde centrum initieert, ondersteunt en begeleidt diepgaande veranderingen en transformatieprocessen in bedrijven en organisaties in een turbulente omgeving. Daarnaast verzorgt het open leadership development programma’s, een tweejarige masterleergang en opleidingstrajecten (incompany).

mo coaching_def

mo coaching | loopbaan coaching & outplacement

“Mona is een duidelijke senior coach die handelt vanuit intrinsieke waarden, is zichtbaar met een groot inlevingsvermogen en schakelt moeiteloos tussen de diverse ontwikkelingsniveaus………..de kwaliteit van haar handelen is van hoog niveau” – reactie van een opdrachtgever –

In 1999 leerde ik Mona als collega kennen bij NBBS reizen. Daarna zijn we goede vrienden geworden. In 2005 ging zij mij voor in zelfstandig ondernemerschap. Zij straalt plezier en liefde uit, en handelt altijd vanuit geduld en een zorgvuldige aandacht. Klanten prijzen haar om haar vakmanschap, oprechtheid en humor.

Share this page:

Background pattern
Colors
Layout style