Referenties

Mona Oosterwijk_def

Mona Oosterwijk | retraite mindful leiderschap, augustus 2012

Paul is zo ontzettend lekker recht voor z’n raap. En dat doet hij dan zo uitnodigend en puur; helemaal in liefdevol contact met de ander. Als ik iets deel met hem voel ik dat hij echt even stilstaat bij me en luistert naar mijn verhaal. Alles in hem is dan liefde! En ik voel de echtheid ervan; gewoon héél veel warmte en liefde. En tegelijkertijd weet ik ook dat hij me zal confronteren wanneer hij denkt dat het goed is voor me. En omdat hij dat dan doet met zoveel liefde, komt het ook echt bij me binnen.  Hij luistert scherp,hij hoort ook het onuitgesprokene, hij komt terug op iets dat ik eerder heb gezegd, hij helpt me verbanden te zien of het er ‘gewoon te laten zijn’.  Eigenlijk nodigt hij me dus altijd uit om mijn meest echte ‘zelf’ te zijn. De retraite was het mooiste cadeau wat ik aan mezelf heb gegeven!
Kristof van Oorsouw

Kristof van Oorsouw | mindfulness & compassie voor trainers, december 2012

Paul heeft mij geïnspireerd om vanuit kwetsbaarheid en met een open hart in contact te staan met mijn omgeving. Ik denk nog vaak terug aan onze mooie momenten samen.Veel openheid, zachtheid, kwetsbaarheid, en rust. Elke ochtend zit ik nog op mijn matje en laat ik het moment toe in mijn hoofd en lijf, totdat het klaar is voor de dag met een lach De tekst (in de ‘special’ op deze website) omschrijft precies zoals ik de mindfulness en compassie training zelf heb ervaren. Vanuit een essentie van mindfulness, aan de slag met de mensen om je heen.
Wilma Venmans_referentie

Wilma Venmans | KIM-management training 2010 & persoonlijke coaching, 2011

Na hele fijne ervaringen in de KIM training heb ik een aantal individuele coaching sessies bij Paul gevolgd. Sessies die op een heel open creatieve manier ingevuld werden, niet vastomlijnd maar als een open ontdekkingsreis, waardoor er nieuwe bijzondere avonturen op je pad komen. Veel geleerd van Paul, het is een bijzondere coach!

Background pattern
Colors
Layout style