Bijzondere locaties


Tent Gortershoek

Een goed gekozen training locatie draagt bij aan de impact van een programma, en daarmee aan het resultaat van de bijeenkomst. Ik kies steeds vaker voor kleinschalige, in de natuur gelegen accommodaties. Een natuurlijke omgeving helpt om sneller en authentiek bij onze ware natuur te komen.

Hier wil ik je inspireren met kleinschalige en kwalitatief goede accommodaties. In de loop van 2014 wordt het overzicht uitgebreid.

Gortershoek_vergaderruimte_yurt

Gortershoek | Yurt in Zuidoost Friesland

Een inspirerende locatie in Zuidoost Friesland – Gortershoek. De Yurt op Gortershoek is weer eens een andere plek om te vergaderen, te trainen, te brainstormen of een workshop te geven. De Mongoolse tent met een adembenemend uitzicht over de omliggende weilanden biedt letterlijk en figuurlijk perspectief. Gortershoek is de ideale plek voor eendaagse of meerdaagse bijeenkomsten. Overnachting inclusief catering is mogelijk in de bijhorende groepsaccommodatie. Voor meer informatie ga naar www.gortershoek.nl.

boerderij de haan

Boerderij de Haan | Benschop – midden in de natuur van het Groene Hart

Een perfecte plek voor bijvoorbeeld teambuilding- en ‘weidagen’. Er zijn verschillende ruimtes waar de bijeenkomst plaats kan vinden. Dit alles afhankelijk van de grootte van de groep en de insteek en het doel. Tussendoor is er ruimte voor ontspanning: zoals een heerlijke wandeling in de achterliggende landerijen in het schitterende natuurgebied Willeskop. De Polderzicht zaal biedt een prachtig vrij uitzicht over de landerijen. Voor kleinere groepen is er de voormalige hooibergh: een licht vertrek met een unieke sfeer. Afhankelijk van het weer is het zelfs mogelijk om in de boomgaard te vergaderen: een heerlijk rustige plek onder de Oud Hollandse fruitbomen. Meer informatie: www.masmikbijdehaan.nl

Share this page:

Background pattern
Colors
Layout style